مجتمع آموزشي شهيـــد آويـــــني

پیشگفتار

نوروز، آیینی كهن و جشنی به یادگار مانده از قرون گذشته برای نسل های پیشین، امروز و آینده بخصوص ما ایرانیان است.

نوروز با پایان زمستان و آغاز فصل بهاران و زندگی دوباره کوهساران و آوای جل وجل باران و خروش چشمه ساران و جویباران در میان نغمه هزاران شروع می شود.

این آیین در نزد ایرانیان باستان، تقدس و احترامی بسیار دارد و برپایی جشن سال نو با آداب و رسوم زیبایی همراه است که نمادی از فرهنگ غنی مردمان ایران زمین دارد.

محیا شدن اعضای خانواده برای تحویل سال

هنگام تحویل سال، همه اعضای خانواده که در سال قبل با همکاری همه جای خانه را پاکیزه و آراسته کرده ا ند با شستشوی تن و پوشیدن لباسهای نو و تمیز در كنار سفره نوروزی که به هفت سین شهرت دارد گرد هم می آیند.

سفره هفت سین

سفره هفت سین عضو جدا نشدنی آغاز سال نو نوروز است.

آنچه را در این سفره قرار می دهند با حرف سین آغاز می شود که اغلب شامل سبزه، سیب، سمنو، سکه، سرکه، سماق، سنجد، سیر وسنبل می باشد.

در عین حال موارد دیگری نیز که هر یک بواسطه اعتقادات مذهبی و یا رسوم میهنی در این سفره جای می گیرد از جمله قرآن، سجاده، آینه، تخم مرغ رنگ آمیزی شده، ماهی قرمز،شمع و شمعدان، میوه و شیرینی و ...

شمع های سفره پیش از تحویل سال روشن می شود و بزرگترهای خانه از قبل اسکناسهایی را به نیت تبرک در لایقرآنمی گذارند.

تبریک اعضای خانواده به یکدیگر

پس از تحویل سال، همه اعضای خانواده به یكدیگر تبریک می گویند و کوچکترها به رسم ادب بر دستان بزرگترهای خانواده بوسه می زنند که نشان قدر دانی از زحمات ایشان است.

دعای تحویل سال

با تحویل سال دعای تحویل سال

یا مقلب القلوب و الابصار

یا مدبر الیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال

حول حالنا الی احسن الحال

رامی خوانند.

هفت سلام قرآنی

آنگاه بزرگ خانواده هفت سوره یا هفت آیه از قرآن را كه با كلمه سلام آغاز می شود، می خواند.

1- سلام علی آل یاسین 2 - سلام علی نوح فی العالمین 3 - سلام علی ابراهیم 4-سلام علی موسی و هارون 5 - سلام قولا منرب رحیم 6 - سلام علیکم طبتم فادخلوها خالدین 7 - سلام هی حتی مطلع الفجر

این آیات، آفات و بلایا را از اهل خانه دور می سازد و سلامتی و آرامش را به ارمغان خواهد آورد.

عیدی

آنگاه بزرگ خانواده از اسکناسهای لای قرآن به نیت تبرک به هر یك از اعضای خانواده می دهد و با شیرینی کام اهل خانه را در ابتدای سال شیرین می کند.

نوروز در شرع مقدس اسلام

در روايات آمده است كه روزي براي حضرت علي(ع) هديه‌اي آوردند، حضرت فرمود اين چيست؟ گفتند: ‌اي امير المؤمنين، امروز نوروز است. فرمود هر روز را براي ما نوروز قرار دهيد.

حضرت امام صادق علیه السلام به معلى بن خنیس فرمودند : چون روز نوروزشود، غسل كن و پاكیزه‏ترین جامه‏هاى خود را بپوش و به بهترین بوهاى خوش خود را خوشبو گردان و در آن روز را روزه بدار.

نماز سال نو

پس چون از نماز و نافله‏ هاى آن فارغ شوى چهار ركعت نماز بگذار ((یعنى هر دو ركعت به یك سلام)) و در ركعت اول بعد از حمد ده مرتبه سورهانا انزلنابخوان و در ركعت دوم، بعد از حمد ده مرتبه سورهقل یا ایها الكافرونو در ركعت سوم، بعد از حمد ده مرتبه سورهقل هو الله احدو در ركعت چهارم، بعد از حمد ده مرتبهقل اعوذ برب الفلق و قل اعوذ برب الناسبخوان و بعد از نماز به سجده شكر برو و این دعا بخوان:

اللّهمَّ صلِّ على محمد و آل محمد الاوصیاء المرضیین و على جمیع انبیائك و رسلت بافضل صلواتك و بارك علیهم بافضل بركاتك وصل على ارواحهم و اجسادهم. اللهم بارك على محمد و آل محمد و بارك لنا فى یومنا هذا الذى فضّلته و كرّمته و شرّفته و عَظّمت خطره. اللهم بارك لى فیما انعمت به علىّ حتى لا اشكر احداً غیرك و وسّع علىَّ فى رزقى یا ذاالجلال و الاكرام. اللهم ما غاب عنّى فلا یغیبنَّ عنى عونك و حفظك و ما فقدتُ من شى‏ءٍ فلا تفقد نى عونك علیه، حتى لا اتكلَّف ما لا احتاج الیه یا ذاالجلال و الاكرام.

چون چنین كنى گناهان پنجاه ساله تو آمرزیده شود .

و بسیار بگو: یا ذالجلا ل و الاكرام

همچنین حضرت درباره نوروز فرموده‌ اند: هيچ نوروزي نيست كه ما در آن متوقع گشايش و فرجي نباشيم؛ زيرا نوروز از روزهاي ما و شيعيان ما است.

ديد وبازديد وصله ارحام ، عيادت مريضان،دستگيري از فقرا ومستمندان ،ذكر وتوجه قلبي ولساني به خداوند متعال وتوسل به اهل البيت عليهم السلام و ... از دیگر مواردی هستند که در سال نو در میان مردم ما رایج اند.

نوروزتان مبارکباد

+نوشته شده در پنج شنبه 17 فروردين 1391برچسب:,ساعت12:33توسط معصومه صمدي | |


 

+نوشته شده در پنج شنبه 17 فروردين 1391برچسب:,ساعت12:27توسط معصومه صمدي | |

طرح ارزشيابي توصيفي از سال تحصيلي 83-82 به صورت آزمايشي در 25 كلاس درس در كل كشور آغاز شد. اين طرح در شرايطي مطرح شد كه سياستگذاران نظام آموزشي از سالهاي دهه هفتاد به دنبال بهبود كيفيت آموزش بودند و خرده نظام ارزشيابي را از نقاط ضعف نظام آموزشي مي دانستند. آنها بر اين باور بودند كه ارزشيابي موجود مشكلات جدي را در خود دارد و نيازمند اصلاح ساختار است. در چنين وضعيتي طرح ارزشيابي توصيفي با هدف حذف مقياس كمي "نمره درسي" و تغيير آن به مقياس كيفي در سه سال به صورت آزمايشي در 600 كلاس دوره ابتدايي به اجرا درآمد. امسال قرار است طرح از سوي پژوهشكده تعليم و تربيت به شوراي عالي ارايه شود تا در صورت صلاحديد به صورت اجباري اجرا شود. ما در اين مصاحبه سعي بر روشن نمودن اذهان والدين دانش آموزان درباره وضعيت فعلي و چند و چون اين طرح داريم تا در زمان اجرا با مشكلات كمتري مواجه گردد. به همين منظور با دكتر حسين احمدي، مدير كل آموزش و پرورش دوره ابتدايي به گفتگو پرداخته ايم كه حاصل آن را مي خوانيد


٭ آموزش و پرورش با چه هدفي تصميم به حذف نمره و جايگزيني ارزشيابي توصيفي گرفت؟


٭٭ شوراي عالي در سال 81 مصوبه اي را تصويب كرد كه به دفتر ارزشيابي تحصيلي سابق اجازه داد كه طرحي براي تغيير مقياس ارزشيابي تحصيلي طراحي و اجرا نمايد. دفتر ارزشيابي تحصيلي هم طرحي را تحت عنوان ارزشيابي توصيفي تدوين و به تصويب كميته معين شوراي عالي رساند و اجازه سه سال اجراي آزمايشي آن را گرفت. اين طرح در سال تحصيلي 83-82 در دويست كلاس و در سال تحصيلي 84- 83 در پانصد كلاس و در سال 85-84 نيز در هزار كلاس به صورت آزمايشي اجرا شد. پژوهشكده تعليم و تربيت مسؤول ارزشيابي اين طرح است. ارزشيابي توصيفي در واقع الگوي كيفي است كه تلاش براي رسيدن به عمق و كيفيت يادگيري  همه جوانب دانش آموزان را مورد توجه قرار داده است و در واقع توصيفي از وضعيت يادگيري دانش آموزان را ارايه مي دهد كه اين توصيف موجب اصلاح و بهبود و توسعه مهارتها، دانشها و نگرشهاي دانش آموزان مي شود. ما احساس كرديم در دوره ابتدايي و راهنمايي سايه سنگين امتحان بر تمام كلاسهاي تربيتي مدرسه افكنده شده است و نتيجه آن اين است كه اگر نگاهي به كنكور داشته باشيم مي بينيم كه تأثير دروس امتحاني كه در كنكور وجود دارد باعث شده برخي مديران حتي در دوره ابتدايي هم كلاسهاي آمادگي براي كنكور داير نمايند، يعني هدفي كه ما در تعليم و تربيت داريم فراموش شده و امتحانات وسيله اي براي سنجش دانش دانش آموزان براي ورود به كنكور شده است. خارج از اين مسأله امتحانات عوارض زيادي از نظر روحي و رواني به بار مي آورد و باعث خارج شدن اضطرابها از حد طبيعي در دانش آموزان شده بود. حتي در مواردي نمره وسيله تهديد دانش آموز از سوي معلم نيز قرار مي گرفت، كه در نهايت باعث ترس از امتحان و مدرسه در دانش آموز و عامل فرار وي از آن مي گشت. همچنين وجود امكان تقلب در امتحانات باعث ضايع شدن حق دانش آموزان و مشخص نبودن سطح يادگيري آنها مي باشد. اين عوامل و مسايل باعث روي آوردن ما به سمت اجراي طرحي براي كاهش يا حذف اين گونه موارد شد كه از سال 83-82 با نام طرح ارزشيابي توصيفي به صورت آزمايشي به اجرا درآمد زيرا كه ما معتقديم امتحان مانع بروز خلاقيت در دانش آموزان مي باشد.


٭ آيا طرح ارزشيابي توصيفي، اين توان را داراست تا اين كمبودها و مسايل را رفع سازد؟


٭٭ اجازه بدهيد براي پاسخ به اين پرسش به چند ويژگي ارزشيابي توصيفي اشاره كنم؛ ارزشيابي توصيفي بدين معني است كه ما از نمره دادن و ايجاد رقابت در بين دانش آموزان پرهيز مي كنيم و اعتقادمان اين است كه ارزشيابي، ابزاري براي يادگيري است كه با آن در تعامل است يعني دانش آموزان بر اساس فعاليتهاي يادگيري كه انجام مي دهند مورد ارزيابي قرار مي گيرند، نكته دوم اين كه بازخوردي كه در مسير آموزش از سوي دانش آموز ديده مي شود باعث قرار گرفتن لحظه لحظه عملكرد و نتايج وي در نزد معلم مي شود و مي توان به راحتي نقاط قوت و ضعف را شناسايي و مورد توجه قرار داد، حتي برخي پژوهشها نشان داده كه بازخورد عامل مؤثري در بهبود عملكرد يادگيرنده است. اين بازخورد در يادگيري فرد دو تأثير دارد، اول اين كه روند يادگيري دانش آموزان را در جهت مطلوب ساماندهي مي كند و همچنين انگيزه را براي يادگيري افزايش مي دهد، از ديگر ويژگيهاي ارزشيابي توصيفي، كيفي بودن آن است و اين باعث مي شود دانش آموزان وقتي كه از نمره دوري مي كنند از وضعيت يادگيريشان مطلع شوند و از اضطرابهاي نمره اي فاصله بگيرند. ما در ارزشيابي توصيفي به عملكرد فرد توجه مي كنيم يعني ما فقط با يك عدد ذهنيات دانش آموز را اندازه نمي گيريم بلكه بر اساس نحوه فعاليت و عملكرد دانش آموزان مورد آزمايش قرار مي گيرند و نكته آخر اينكه در اين ارزشيابي تمام ابعاد شخصيت دانش آموز مورد توجه قرار مي گيرد و بر اساس آن والدين از تمامي ويژگيهاي رفتاري، آموزشي و علمي فرزندشان مطلع مي شوند.
٭ مهمترين محورهاي اجراي اين طرح شامل چه مواردي مي شود؟
٭٭ ارزشيابي توصيفي در پنج محور در نظام ارزشيابي موجود تغييراتي را ايجاد مي كند. اولين مورد در سطح مقياس است. يعني مقياسي كه ما در ارزشيابي كمي داريم، عددي است ولي در ارزشيابي توصيفي مقياس ما رتبه اي است كه داراي سه رتبه "در حد انتظار"، "نزديك به انتظار" و "نيازمند تلاش بيشتر" است. در اين طرح به جاي آزمونهاي پاياني يا همان امتحان از رويكرد ارزشيابي تكويني استفاده مي كنيم، به اين صورت كه معلم پيوسته در حين فرايند ياددهي و يادگيري از وضعيت دانش آموز اطلاعاتي به دست مي آورد و به آنها كمك مي كند كه بهتر ياد بگيرند. ما در حقيقت با اين تغيير معلم را از مقابل دانش آموز به كنار او مي آوريم.
٭ آيا در سال جديد تحصيلي اين طرح به صورت اجباري اجرا خواهد شد؟
٭٭ در حال حاضر سه سال از اجراي آزمايشي اين طرح مي گذرد و قرار بر اين است كه در شهريور ماه در خصوص گسترش طرح تصميم گيريهايي صورت بگيرد، متولي اصلي كار براي ارزش گذاري و قانون گذاري در آموزش و پرورش شوراي عالي آموزش و پرورش است كه اين شورا بر اساس نظرات پژوهشكده، خود در خصوص اجرا يا اجرا نشدن تصميم گيري مي نمايد. من در اين مورد اطلاع دقيقي ندارم! ولي مي توان گفت بر اساس نتايجي كه به دست آمده اين طرح استمرار خواهد يافت ولي اين كه امسال اجباري خواهد بود يا خير، هنوز معلوم نيست؟! ما به دنبال گسترش و فرهنگ سازي اين طرح هستيم.
٭ در دوره آزمايشي اين طرح چه تعداد دانش آموز تحت پوشش قرار داشتند؟
٭٭ ما در دوره پايلوت كلاسهاي اول تا سوم را كه حدود 30 هزار دانش آموز در هزار كلاس در سطح كشور مي شدند را تحت پوشش قرار داديم منتهي هنوز چهارم و پنجم وارد دوره آزمايشي نخواهند شد. ما بيشترين توانمان بر اين است كه براي اين سه پايه فرهنگ سازي نماييم تا معلمان و والدين دچار مشكل نشوند.
٭ والدين هميشه بر اساس نمره سطح دانش فرزندانشان را مي سنجيدند اما با حذف نمره در اين طرح چگونه خانواده ها از كم و كيف سطح يادگيري مطلع شوند؟
٭٭ اجراي اين طرح به معني حذف كامل نمره يا آزمون نيست! اما به طور مثال در دروس پايه ابتدايي اين طور نيست كه تمامي ملاكها بر اساس نمره سنجيده شود به عنوان مثال ياد گرفتن اعداد يك تا نه نياز به نمره ندارد بلكه بايد يادگيري دانش آموز سنجيده شود در اين طرح به دانش آموزان كارنامه ارايه خواهد شد كه در آن به جاي نمره به والدين گزارش داده مي شود كه فرزند شما شمردن اعداد از يك تا نه را فرا گرفته يا در يادگيري ضعيف بوده است كه بايد در اين حوزه سعي و تلاش بيشتري انجام دهد و در واقع والدين از اين طريق با وضعيت يادگيري فرزندشان آشنا مي شوند.
٭ آيا جريان ارزشيابي توصيفي باعث اعمال سليقه معلم و يا قوت بخشيدن به احتمال وجود مسايلي همچون پارتي و رشوه گيري نمي شود؟
٭٭ اين احتمال در همه جا وجود دارد، اما چون در ابزارهاي ارزشيابي مواردي وجود دارند كه تغييرات واقعي در رفتار دانش آموزان را مورد توجه قرار مي دهند و تمامي آنها را ثبت و نگهداري مي كنند اين مشكلات كمتر رخ خواهد داد. به هر حال ما بايد به معلمانمان اعتماد كنيم و اين مسأله را بپذيريم كه مهمترين فرد در تصميم گيري در خصوص دانش آموزان معلمان هستند چون بيشترين اطلاعات را از آنها دارند.
٭ در اين طرح معلمان چه شاخصه هايي را براي رتبه بندي مدنظر قرار مي دهند و آنها تا چه ميزان نسبت به اجراي اين طرح توجيه شده اند؟
٭٭ ما در طرح جديد از معلمان خواسته ايم به جاي دادن نمره به درس "بخوانيم و بنويسيم" انتظارات خود را از درس مدنظر قرار بدهند. ملاك ما براي اين درس خواندن درست دانش آموز است، در اين ميان نشانه هاي درست خواندن در راهنمايي ارزشيابي توصيفي ذكر شده است و معلم مي داند كه نشانه هاي درست نوشتن و خواندن چيست. اگر اين موارد محقق بود آن دانش آموز در حد انتظار است.اما در پاسخ به بخش دوم سؤالتان بايد بگويم ما چندين كارگاه براي معلمان داشته ايم. در حال حاضر معلماني كه از سال اول جزو طرح شدند با امسال چهار دوره آموزشي را طي كرده اند و معلمان جديدي كه در استانها به ما ملحق مي شوند برايشان دوره هاي سي ساعت همراه با كتاب و جزوه تعيين شده است.
٭ آيا مقوله رتبه بندي در اين طرح به نحوي همان وضعيت نمره را به خود نمي گيرد؟
٭٭ سؤال بسيار خوبي است، ما به معلمانمان در اجراي اين طرح گفته ايم كه در حين فرآيند يادگيري به بچه ها رتبه ندهند، چون تحقيقات نشان داده كه رتبه دادن به بچه ها در حين آموزش باعث قطع و يا حتي متوقف شدن فرآيند يادگيري مي شود. پيشنهاد ما اين بوده كه بازخورد توصيفي به بچه ها به جاي رتبه ارايه شود و اين مقياس فقط در كارنامه كه در دو نوبت به دانش آموز داده مي شود، تعيين شود.
٭ تكليف دانش آموزاني كه در اين طرح موفق به رسيدن به حد انتظار نمي شوند، چيست؟
٭٭ وقتي ارزشيابي در خدمت يادگيري است در واقع اين ارزشيابي براي اين صورت مي گيرد كه به بچه ها كمك شود عملكردشان بهتر شود. معلم با اين روش ضعف دانش آموزان را شناسايي مي كند و براي آن راهكار ارايه مي دهد. در اين طرح معلم به همراه والدين سعي در جبران ضعفهاي دانش آموزان مي كند.در صورت عدم جبران موكول به تابستان مي شود كه در اين فصل دانش آموزان فقط در قسمتي كه ضعف دارند كار مي كنند و دوباره مورد ارزشيابي معلم قرار مي گيرند.
٭ آيا دانش آموز در شرايط ضعيف به پايه هاي بالاتر خواهد رفت؟
٭٭ ما در اين طرح مردودي داريم. منتهي اصل بر مردودي نيست! در حالي كه در نظام گذشته مردودي يكي از اصول آموزش بود، ما در اين طرح اصل بر قبولي دانش آموز گذارده ايم و براي آن در طول سال سعي در رفع نقاط ضعف دانش آموز خواهيم داشت.
٭ آيا دانش آموزاني كه در يك رتبه قرار مي گيرند، با وجود تفاوتها، باز هم از لحاظ آموزشي در يك سطح قرار دارند؟
٭٭ اين مسأله وجود دارد كه دانش آموزان داراي تفاوتهايي هستند ولي هدف ارزشيابي در اين طرح در واقع در خدمت قرار گرفتن ارزشيابي براي يادگيري است. ما نمي خواهيم دانش آموزان را رتبه بندي كنيم زيرا اين رتبه بندي از عوارض جانبي ارزشيابي است. طبق گزارشي كه معلمان در طي دو سه سال اخير به ما داده اند رتبه بندي در اين طرح براي دانش آموزان مهم نيست، زيرا فاصله رتبه ها بسيار كم است. در طرح ارزشيابي براي ما يادگيري بهتر دانش آموزان مهم است، ما با اين طرح مي خواهيم دانش آموزان در آرامش خاطر و بدون استرس آموزش ببينند.
٭ شما وضعيت را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
٭٭ ما در اين سه سال نتايج مثبتي از اجراي طرح آزمايشي به دست آورده ايم و در انتظار آن هستيم كه شوراي عالي گزارش پژوهشكده را دريافت و نظر خود را اعلام كند. به هر حال اين طرح برخلاف تصور برخي افراد با هدف توليد يك نسخه بومي براي كشورمان انجام پذيرفت و ما معتقديم اين طرح در صورت تصويب طي يك مرحله درازمدت با بسترسازيهاي مناسب اندك اندك در بدنه نظام آموزشي است

+نوشته شده در جمعه 12 اسفند 1390برچسب:,ساعت19:0توسط معصومه صمدي | |

 

                     ××× تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط یکی از همکاران بسیجی حاضر در جلسه

                          ××× خیر مقدم وخوش آمدگویی توسط سرگروه محترم به حاضرین جلسه

                          ××× شروع جلسه با این مقدمه که :

هرفردی در مسیر تربیتی و آموزشی خود نیاز به یک مشاور و راهنما دارد

که در ابتداوطول مسیر به او انگیزه وهدایت لازم را بدهد .

                                  ××× در اختیار قرار دادن مطالبی در ارتباط با سازماندهی حلقه های صالحین توسط سرگروه

                                                                   به حاضرین جلسه  به تعداد 4 صفحه

××× جلسه با طرح سئوالی درخصوص حجاب وعفاف

با این عنوان که : نظر شما در این باره چیست ؟خاتمه یافت .

+نوشته شده در جمعه 12 اسفند 1390برچسب:,ساعت18:20توسط معصومه صمدي | |

××× تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط یکی از همکاران بسیجی حاضر در جلسه

                          ××× خیر مقدم وخوش آمدگویی توسط سرگروه محترم به حاضرین جلسه

                          ××× شروع جلسه با این مقدمه که :

رشد وتربیت هر فردی علاوه بر نیازبه یک نظام آموزشی و تربیتی مناسب

به یک ارتباط مستمر و منسجمی با فراگیر وابسته است

چرا که برخی از مراحل تربیت وآموزش نیاز به مقدمه وزمینه سازی و برخی دیگر نیاز به مطالعه تکمیلی دارد.

                                  ××× بیان مختصری از اهداف حلقه های صالحین  توسط سرگروه محترم

                     ××× در خاتمه جلسه ضمن پرداختن به بیان مختصری از

فواید عضویت در شجره طیبه صالحین  بااین عبارت که :

حضور افراد در جلسات اولیه حلقه های صالحین ونیز تلاش برای رقم خوردن لحظاتی شیرین وبه یاد ماندنی

در هنگام حضور فرد در مسجد ، از جمله عواملی است که می تواند به تثبیت حضور متربی در حلقه های صالحین کمک کند .

+نوشته شده در جمعه 12 اسفند 1390برچسب:,ساعت18:15توسط معصومه صمدي | |

به نام خدا

         سعی کنید به دینداری و معنویت یکدیگر کمک کنید.     

                                                                        (( از منظر مقام معظم رهبری ))

برنامه گروه حلقه صالحین در آموزشگاه شهید احدی :

گروه دو هفته یکبار در ایام چهارشنبه ودوشنبه

                    مباحث  مذاکره :

مطالعه کتب استاد شهید مطهری

مطالعه کتاب گناهان کبیره نوشته محسن قرائتی

و پرداختن

به مسائل روز وذکر احادیث از معصومین وائمه علیه السلام

توسط همکاران بسیجی فعال در جلسه ی حلقه های صالحین

 

                             اسامی همکاران شرکت کننده در جلسه حلقه های صالحین آموزشگاه :

سیده توران مرتضوی ، مرضیه طهری ، فرشته امید زاده ،

فاطمه سجادی پویا ، سارا شعبانی ، زهرا قربانی صادق ،

اقدس بهاری ،پرستو ذوالفقاری، الهه قره خانلو ، سیده سکینه موسوی هراتی ، شیرین ولیخانی

باتشکر : سرگروه حلقه ی صالین آموزشگاه شهید احدی

                                     ((خواهر بسیجی معصومه صمدی ))

+نوشته شده در جمعه 12 اسفند 1390برچسب:,ساعت18:12توسط معصومه صمدي | |

در مورخه 09/11/90 اولین جلسه راهبردی ارزشیابی کیفی-توصیفی با شرکت کلیه همکاران در دفتر آموزشگاه تشکیل گردید و پیرامون مسائل زیر

           بحث و گفتگو بعمل آمد:

           بررسی اهداف ارزشیابی توصیفی و بحث در مورد هرکدام از اهداف:

           1-  اصلاح ، بهبودو ارتقای فرایند یاددهی- یادگیریدر کلاس ، مراکز مکمل مدرسه و خارج از آن به ویژه از طریق افزایش تعامل موثر و سازنده

           بین معلم و دانش آموز

           2-شناسایی و پرورش استعدادها ،توانایی ها و علایق دانش آموزان با تکیه بر استعدادهای برتر هر یک از آنان

            3-توجه و کمک به رشد متعادل و همه جانبه ی شخصیت دانش آموزان

           4-آگاه ساختن دانش آموزو اولیای وی از فرایند پیشرفت تحصیلی تربیتی و جلب مشارکت آنان در بهبود عملکرد دانش آموز

           5- ایجاد زمینه ی مناسب به منظور تقویت انگیزه ی یادگیری و پرورش استعدادهای برتر دانش آموزان از جمله خلاقیت و نوآوری و ایجاد مهارت

           خودارزیابی در دانش آموزان

          6-تصمیم گیری در مورد ارتقای دانش آموزان به پایه ی بالاتر با حصول اطمینان از میزان تحقق اهداف آموزشی تربیتی

          7-تولید اطلاعات برای ارزیابی ، اصلاح و تقویت برنامه ها و روش های آموزشی تربیتی

           سپس بازگو گردید قبل از هر اقدامی اجرای ارزش یابی کیفی توصیفی در کلاس درس نیازمند تغییر در روند یاددهی یادگیری کلاس است.

           معلم علاقه مند به ارزش یابی کیفی- توصیفی ، باید الگو های جدید تدریس را فرا گیرد و به کار بندد.ارزش یابی با تدریس و روش های یاددهی

           تعامل دارد و اجرای موفقیت آمیز ارزش یابی کیفی توصیفی ، مستلزم تغییر در روشهای یاددهی یادگیری در کلاس است.تردیدی نیست که

           تغییر در روشهای یاددهی یادگیری کلاس ، تغییر در آرامش کلاس نیست.تغییر در روشهای یاددهی یادگیری مستلزم تغییر دیدگاه معلم نسبت

            به یادگیری است.                                                                        

+نوشته شده در جمعه 12 اسفند 1390برچسب:,ساعت16:57توسط معصومه صمدي | |

دانلود سوالات نوبت اول سال 1390

+نوشته شده در یک شنبه 7 اسفند 1390برچسب:,ساعت13:11توسط معصومه صمدي | |

باسمه تعالي

ياحسين

گزارش برنامه  ويژه  ماه محرم

مجتمع آموزشي و پرورشي  شهيد آويني

تحت مديريت  مجتمع  ومربی محترم پرورشی  سرکار خانم ولیخانی

سال تحصيلي 91-90

ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 7 بهمن 1390برچسب:,ساعت13:13توسط معصومه صمدي | |

      یک کفش ورزشی ، باید متناسب با حالت فنری قوس های پا طراحی شده باشد .

 

ادا


ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 3 بهمن 1390برچسب:,ساعت2:53توسط معصومه صمدي | |

به نام خدا

برنامه امتحانی نوبت اول مقطع ابتدایی مجتمع شهید آوینی- سال تحصیلی 91-90


ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 1 دی 1390برچسب:,ساعت14:51توسط معصومه صمدي | |

هدف از تمرین ورزشی

1-      کسب قهرمانی 2- تفریح و تفرج 3- درمان و پیشگیری از بعضی بیماری ها


ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 1 دی 1390برچسب:,ساعت14:50توسط معصومه صمدي | |

با نام خدا و سلام به همکاران ارجمند : بدون شک امر تدریس امری جدای پذیر از تلفیق و ترکیب با روشها ی نوین در این امر نیست. بکار گیری

روشهای نو و جذاب متناسب  سلایق دانش آموزان می تواند فرایند یادگیری را رنگارنگتر کند . در زیر فهرستی از فعالیتهای کلاسی اینجانب در

کلاس را ملاحظه می فرمایید که ضمن در خواست برای مطالعهآن بنده را نیز از نظرات سازنده خویش بهره مند سازید. با تشکر

ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 1 دی 1390برچسب:,ساعت14:24توسط معصومه صمدي | |

مقدمه

      

  فرزندان در هر جامعه ای باید الفبای مشارکت را در خانه و مدرسه بیاموزند و در سایه ی تعلیم و تربیت پدران و مادران و

                                                                              معلمان خود ٰ، به تمرین مشارکت در عرصه های ساده ودر عین حال گوناگون بپردازند .


ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 1 دی 1390برچسب:,ساعت14:6توسط معصومه صمدي | |

ویژه نامه روز معلم

خانه دوم

مدرسه، خونه دوم همه بچه مدرسه ای هاست. توی این خونه، آقامعلم وخانم معلم، به جای پدر ومادر هستند و دانش آموزای کلاس که با هم دوست و رفیق اند، مثل خواهر و برادرند. خلاصه، خونه دوم همه ما، اون قدر جذاب و قشنگه که هیچ چی از خونه اول کم نداره. معلم، چراغ این خونه رو روشن نگه می داره. دست مهربونش رو به سر بچه ها می کشه و همه اون ها رو سر سفره علم خودش مهمون می کنه. اون وقت به اندازه اشتهای هر دانش آموز، غذای علم و دانش به اون ها می ده. بچه ها! هر قدر می تونید از غذاهای رنگارنگ معلم بر سر سفره دانش بخورید که پرخوری کردن درکنار سفره علم و دانش، نه تنها بد نیست؛ بلکه خیلی هم خوبه.


.


ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 9 ارديبهشت 1390برچسب:,ساعت16:20توسط معصومه صمدي | |

بيست فن مديريت  كلاس درس

مقدمه :

                 هرآموزش دهنده اي  ، قبل از اين كه در برخورد با بي نظمي هاي دانش آموزان ، عصباني شود و يا به يادگيرنده اي كه نظم كلاس را برهم زده است ، توهين واورا از كلاس بيرون كند ، مي تواند از بيست فني كه ارائه مي شود ، براي مديريت كلاس درس استفاده كند .

 


ادامه مطلب

+نوشته شده در جمعه 15 بهمن 1389برچسب:,ساعت13:49توسط معصومه صمدي | |

اقدامات انجام شده در آموزشگاه شهيد احدي

(( محل استقرار مجتمع آموزشي شهيد آويني ))  توسط مدير مجتمع

 


ادامه مطلب

+نوشته شده در پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:,ساعت11:59توسط معصومه صمدي | |

ثبت فعاليتهاي آزمايشگاهي كلاس ...........................  آموزشگاه شهيد احدي

رديف

شرح فعاليت

وسايل مورد نياز

تاريخ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+نوشته شده در پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:,ساعت11:58توسط معصومه صمدي | |

باسمه تعالي

فرم ويژه اهداء كمك هاي مردمي آموزشگاه شهيد احدي

 


ادامه مطلب

+نوشته شده در پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:,ساعت11:50توسط معصومه صمدي | |

گزارش جلسه آموزش خانواده

             Horizontal Scroll: گزارش جلسه آموزش خانوادهموضوع : آموزش سرطان هاي شايع بانوان وبهداشت دهان ودندان

(( دختران مادران آينده هستند.))

 


ادامه مطلب

+نوشته شده در پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:,ساعت11:48توسط معصومه صمدي | |

 

باسمه تعالي

گزارش اقدامات انجام شده  درمجتمع آموزشي شهيد آويني توسط مدير مجتمع

در سال تحصيلي 90 -89

 

*باتوجه به اهميت بهداشت مدارس  اقداماتي از قبيل :

- بازديد از مدارس  زير مجموعه ، تماس تلفني با مسئو ل بهداشت روستا جهت  حضوردر مدارس  و صحبت درارتباط با رعايت بهداشت ، سركشي از كلاس ها و معاينه ي يك يك دانش آموزان

 


ادامه مطلب

+نوشته شده در پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:,ساعت11:45توسط معصومه صمدي | |

(( باسمه تعالي))

                                                طرح درس يك ساعت درس تربيت بدني

پایه اول تا سوم          مراحل تدريس     زمان( دقيقه)        فعاليت   شرح آمادگي     آمادگي سازماني تعويض لباس-حضور و غياب           

1-سلام و احوالپرسي

2-قرائت قرآن

3-ارزشيابي تشخيصي

4 گروه بندي


ادامه مطلب

+نوشته شده در شنبه 2 بهمن 1389برچسب:,ساعت14:58توسط معصومه صمدي | |

 گزارش جلسه آموزش خانواده

               Horizontal Scroll: گزارش جلسه آموزش خانوادهموضوع : تاكيد بر اهميت خوردن صبحانه ، علائم كم خوني و دلايل بروز آن

(( دختران مادران آينده هستند.))

                                                              جلسه آموزش خانواده ، پيرامون تغذيه صحيح  كودكان و علائم كم خوني و فقر آهن  و منابع آن  و خصوصا" صبحانه در مجتمع شهيد آويني  در تاريخ 8/10/89

                                                                 در نوبت صبح تشكيل شد.


ادامه مطلب

+نوشته شده در شنبه 2 بهمن 1389برچسب:,ساعت14:54توسط معصومه صمدي | |

 

باسمه تعالي

ياحسين

گزارش برنامه  ويژه  ماه محرم

مجتمع آموزشي و پرورشي  شهيد آويني

تحت مديريت  سركار خانم  معصومه  صمدي

سال تحصيلي 90-89


ادامه مطلب

+نوشته شده در شنبه 2 بهمن 1389برچسب:,ساعت14:53توسط معصومه صمدي | |

 

به نام خدا

 

به نام خدایی که توفیق از اوست                        دل زنده را نور تحقیق از اوست

 

 

در سال همت مضاعف ، کار مضاعف در عمل و در جهت کیفیت بخشی به فعالیت های مجتمع آموزشی و پرورشی شهید آوینی منطقه لالجین موارد ذیل در ارزیابی تقدیم می گردد:


ادامه مطلب

+نوشته شده در شنبه 2 بهمن 1389برچسب:,ساعت14:49توسط معصومه صمدي | |